В операційній кропивницької лікарні з’явилося сучасне освітлення (ФОТО)

26.11.2019 12:41
image

У дитячій обласній лікарні презентували сучасну систему освітлення, яку облаштували в операційній сьогодні, 26 листопада. Про це повідомляє медіапортал DOZOR.

Так, ініціатором закупівлі стала ГО «Фундація Течія». Вартість встановленого світильника німецької компанії «Simeonmedical» складає 306 тисяч гривень.   За інформацією, світильник є мобільним, живиться від акумулятора. Система Led-ліхтарів запобігає утворенню тіней, а можливість регулювання теплоти світла допоможе хірургам підібрати умови для кожної операції.

За словами директора міжнародного благодійного фонду «Янгол життя», який опікується онкохворими дітьми, Наталії Селецької, обладнання вкрай важливе для роботи лікарів.  

«Сьогодні для нас урочистий день,  ми вчергове передаємо подарунок, цього разу – нашому нейрохірургу Олександру Володимировичу Пизіну. Це той апарат, про який він мріяв, завдяки якому операції будуть проводитися з якісним освітленням. Для лікаря це дуже важливо. Велика подяка нашим помічникам», - повідомила директор міжнародного благодійного фонду «Янгол життя» Наталія Селецька та подякувала засновникам фонду Олегу Кроту та Юрію Лазебнікову.
image
image
image
image
image
Переглядiв: 1403