В Україні зняли документальний фільм про земний шлях Ісуса Христа

06.01.2018 11:32
image

Цього року Різдвяне богослужіння з Києво-Печерської лаври покажуть по ТБ. Також у святкові дні телеглядачам представлять документальний фільм українського виробництва про земний шлях Ісуса Христа. Про це повідомили сайту DOZOR  на телеканалі.

Світле свято Різдва – одне з найбільш очікуваних і значущих для християн усього світу. Прославляючи Різдво Христове, люди по всьому світу збираються в храмах на богослужіння. Вечірню Різдвяну службу в головній українській святині – Свято-Успенській Києво-Печерській лаврі покажуть у національному телевізійному ефірі. Трансляція почнеться в суботу, 6 січня, о 17:00 на "Інтері". А в неділю, 7 січня, о 9:00 в ефірі каналу відбудеться пряма трансляція Різдвяної Божественної літургії.

Окрім того, "Інтер" анонсує святкові випуски програм та прем'єру документального фільму власного виробництва – "Від Різдва до Хрещення", який присвячений земному шляху Ісуса Христа. Покажуть стрічку у суботу, 6 січня, о 16:15 на "Інтері".

Знімальна група пройшла земним шляхом Ісуса Христа – від Різдва і до Водохреща в Йордані. Разом з нею глядачі доторкнуться до Різдвяної зірки і дізнаються, чому Спаситель народився в печері. Піднімуться на гору Повалення і подивляться на долину останньої битви добра і зла. Побувають у місці, де річка Йордан спускається на Землю з небес. І найголовніше, глядачі отримають відповідь на питання - чому після відвідин Святої землі люди починають нове життя?

Інформація розміщена в рамках інформаційного партнерства медіапорталу DOZOR з телеканалом «Інтер»

Переглядiв: 1762