В управлінні освіти  знайшли втрат більше, ніж на мільйон

20.05.2019 09:37

Аудитори під час ревізії управління освіти, молоді та спорту Олександрійської міської ради знайшли фінансові та інші порушення на понад 1,5млн. грн. Про це медіапорталу DOZOR повідомили в Держаудитслужбі.

Так, перевірка виявила незаконні витрати на оплату праці працівникам на загальну суму 388,6 тис. грн, покриття за рахунок коштів загального фонду видатків, які мають здійснюватися за рахунок спеціального фонду на загальну суму 54,8 тис. грн, проведення зайвих виплат через завищення обсягу чи вартості виконаних робіт на загальну суму 130,6 тис. грн, понаднормове списання та нестача матеріальних цінностей на суму 56,6 тис. грн.

Також фахівці виявили недоотримання доходів бюджетом через неперерахування до бюджету утриманої заробітної плати працівників за попередні бюджетні періоди коштів на суму 105 тис. грн, а також недоотримано доходів установою через неврахування в калькуляції усіх витрат при наданні платних послуг на загальну суму 51,9 тис. грн.

Завдяки вжитим під час ревізії заходам забезпечено усунення виявлених втрат коштів на загальну суму 64,6 тис. грн.

Через порушення законодавства з фінансових питань 2 посадових осіб притягнули до адміністративної відповідальності, 7 – до матеріальної. До установи застосували зупинення операцій з бюджетними грошима.

Переглядiв: 572