Вболіваємо за своїх: 9-річна кропивницька танцівниця стала учасницею «Шоу неймовірних людей» (ФОТО, ВІДЕО)

26.03.2024 16:40

9-річна кропивничанка, вихованка танцювального колективу Bondini Team «BodyBoom Studio» Софія Решетняк стала учасницею «Шоу неймовірних людей», яке транслюватиметься на телеканалі ТЕТ. Про це у коментарі медіапорталу DOZOR повідомила хореограф-постановник студії Аріна Бондіні.

За інформацією, дівчинка отримала запрошення на кастинг телешоу через свого хореографа  від менеджера телеканалу.

«14 січня я отримала повідомлення у дірект, від кастинг менеджеру телеканалу ТЕТ, що мою ученицю Софію Решетняк хочуть запросити на «ШОУ НЕЙМОВІРНИХ ЛЮДЕЙ» , яке буде транслюватися на телеканалі ТЕТ. Це талант-шоу, яке показує , як важливо в наш час розвивати свої таланти , рухатись до своїх цілей! Адже це - запорука нашого успішного суспільства, і нашої спільної перемоги! Софія прийшла до моєї студії , коли їй було лише чотири роки. Зараз їй 9. І вона дуже працьовита та талановита дитина. На таке талант-шоу мають бажання потрапити багато дорослих, а обрали Соню! Дуже пишаюся нею!», зазначила Аріна Бондіні.

Побачити випуск телешоу можна буде на телеканалі ТЕТ у суботу, 30 березня, о 19:00.  Співпадінням є те, що трансляція припала на день народження хореографа та наставниці Софії Решетняк.

«У суботу, 30 березня, мій День народження! І саме в цей день буде епізод з Софією! Це дійсно круте співпадіння і подарунок для мене! Чекаємо на вашу підтримку та позначки у соцмережах»,   - додала Аріна Бондіні.

Переглядiв: 2285