Вчетверте за півтора року: СБУ повідомила про затримання працівників «льотки» на отриманні хабара

01.08.2022 10:27

СБУ у Кіровоградській області повідомила про затримання заступника декана одного з факультетів та старшого викладача ЛА НАУ, які вимагали та  отримали хабар у розмірі 45 000 гривень у студента за безперешкодну здачу предметів академічної різниці та подальшого одержання диплому бакалавра. Про це медіапорталу DOZOR повідомили у відомстві.

За даними слідства, така діяльність була системною. І з початку року послугами зловмисників встигли скористатися більше 30 студентів.

Найближчим часом вказаним особам повідомлять про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст.368 КК України, та обрані запобіжні заходи.

Нагадаємо, що за останні півтора роки співробітники УСБУ в Кіровоградській області вчетверте викрили керівництво університету на корупційній діяльності. Так, було затримано начальника ЛА НАУ, начальника Льотного училища Академії, декана одного з факультетів та начальника відділу вказаного учбового закладу. Всіх злочинців відсторонено або звільнено з посад, повідомлені підозри, ведеться слідство.

  Приєднуйтеся до нас у соцмережах: Фейсбук: |Телеграм Інстаграм

Переглядiв: 1810