Вчителька з Кіровоградщини отримала нагороду Global Teacher Award 2020

22.12.2020 15:10
image

Вчителька англійської мови філії Комишуватської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів «Новоєгорівська загальноосвітня школа» Людмила Талашкевич  завоювала нагороду Global Teacher Award 2020. Про це педагог повідомила на своїй сторінці у Фейсбук, інформує медіапортал DOZOR.  

Так, конкурували з педагогом з Кіровоградщини вчителі з 110 країн світу. Як повідомила у коментарі медіапорталу DOZOR Людмила Талашкевич, спроба взяти участь у цьому конкурсі – друга. Педагог є Microsoft-експертом, тренером і амбасадором кількох освітніх програм – платформ, які дуже популярні в усьому світі і особливі незамінні в освіті.

«Така нагорода Global Teacher Award існує третій рік – з 2018 року. Я хотіла спробувала взяти участь у конкурсі торік, але не подала заявку. А цього року наважилася податися – в першу чергу тому, що п’ятий рік працюю з найбільш популярними платформами, веду запис уроків у Skype-класі, ми зв’язуємося з учнями з усього світу. Це таке  подолання бар’єрів і для учнів, і для вчителів. Дуже багато провела відкритих уроків з індійськими учнями та вчителями, маю там багато друзів, тож і вирішила подати заявку», -  розповідає педагог.
image

За словами вчительки, для участі у конкурсі, потрібна була заповнена аплікаційна форма, а також – рекомендації вчителів. Багато педагогів з Індії, які знайомі з Людмилою Талашкевич, надали ці рекомендації.  У результаті конкурсна комісія визначила її переможцем даної премії.

«Звичайно, я відчувала радість і відповідальність водночас. Адже я представляю Україну на цьому конкурсі. Спочатку було повідомлення, що я є учасницею програми. А потім оголошували переможців і виявилося, що мої роботи оцінили і прийняли відповідне рішення. На жаль, я не знаю, яка кількість педагогів з України змагалися разом зі мною. Але знаю, що у 2018 році на цю премію подавалися представники з 28 країн. А вже цього року – з 110 країн. Це говорить про те, що конкурс дуже престижний, а комісія працює дуже багато для того, щоб оцінити досягнення людей і їх внесок в розвиток освіти своєї країни та за кордоном. Я думаю, що у цієї програми дуже велике майбутнє», - ділиться Людмила Талашкевич.

За інформацією, у минулі роки відбувалася пишна і масштабна церемонія нагородження. Цьогоріч через пандемію оголошення переможців та урочистості відбувалися в режимі онлайн.

image
Переглядiв: 5184