Вчителька з Кіровоградщини увійшла до десятки кращих педагогів України

02.09.2019 06:39

Учителька математики Хмелівської НВО Майя Тутаєва увійшла до десятки фіналістів премії Global Teacher Prize Ukraine. Про це повідомляється на сайті «Освіторія Media», інформує медіапортал DOZOR.

Так, педагог разом із іншими фіналістами претендуватиме на головний приз — 250 000 гривень та поїздку на освітній форум Global Education and Skills Forum у м.Дубай в березні 2020 року.

Довідково:

Майя Тутаєва — учителька математики, Хмелівське НВО, село Хмельове, Маловисківський район, Кіровоградська область, яка вже сьогодні виховує майбутніх пілотів космоапаратів, космобіологів, працівників «вертикальних ферм».

Пані Майя розробила системи уроків і методичні матеріали з викладання математики, використовуючи сучасні підходи, у тому числі ІКТ. Вона бере участь в обласних педагогічних олімпіадах і конкурсах, входить у п’ятірку кращих вчителів і директорів шкіл області. За її ініціативи у Хмелівському НВО працюють над багатьма соціально важливими проєктами, такими як «Громадянин/ка світу», «Стратегічне бачення школи, учителя та випускника всіма учасниками навчального процесу», а також створено групу учнів, які планують стати вчителями в майбутньому й активно долучаються до навчальних та адміністративних процесів у школі. Пані Майя також приєдналася до робочої групи з дебюрократизації при МОН України.

Переглядiв: 1211