Вчити, лікувати, залучати до прекрасного: які вакансії доступні мешканцям Кіровоградщини з інвалідністю?

03.12.2020 10:39

З початку року послуги міськрайонних центрів зайнятості та філій Кіровоградського обласного центру зайнятості отримували 1618 безробітних осіб з інвалідністю. Нині для людей з інвалідністю актуальні 102 вакансії. Про це медіапорталу DOZOR повідомили в обласному центрі зайнятості.

Так, станом на 1 грудня зареєстрували 704 безробітних людей з інвалідністю, втім для них є низка вакантних посад. Зокрема, у Кропивницькому потрібні завідувач трупи театру та артист оркестру І категорії (синтезатор). Заробітна плата за обома вакансіями – 7063 грн. 

У Благовіщенському, для проведення вивчення особистості психологічного стану хворих та людей з інвалідністю методом психодіагностики, а також аналізу медичної документації і клінічних досліджень, на роботу запрошують практичного психолога. Заробітна плата – 5000 грн. 

У Кропивницькому є вакантними 3 посади вчителів англійської мови. Заробітна плата за усіма вакансіями – 5000 грн.

В Олександрії для проведення огляду хворих та винесення експертного рішення щодо встановлення інвалідності громадянам запрошують на роботу лікаря-невропатолога та лікаря-терапевта. Заробітна плата за обома вакансіями – 5000 грн. У Кропивницькому, з аналогічною метою запрошують на роботу, лікаря-невропатолога, лікаря-терапевта та чотирьох лікарів-хірургів. Заробітна плата: від 5000 до 6105 грн.

До одного з будівельних підприємств Кропивницького, для організації будівельного виробництва і будівельних процесів, потрібен інженер-проектувальник. Заробітна плата – 6000 грн. 

Також у Кропивницькому потрібні 3 менеджера (управителя) з персоналу та по одному менеджеру (управителю) в роздрібній торгівлі непродовольчими товарами, менеджеру (управителю) із збуту і менеджеру (управителю). Заробітна плата : від 5000 до 5300 грн.

Усіх, кого зацікавили вказані вакансії, можуть звертатися до Кіровоградського та Олександрійського міськрайонних центрів зайнятості, а також Благовіщенської районної філії обласного центру зайнятості.

Переглядiв: 478