«Великі серця маленьких українців»: Кропивницькі діти підкорили глядачів обласної філармонії (ФОТОРЕПОРТАЖ)

15.02.2023 14:48

У Кропивницькому на сцені обласної філармонії відбувся тематичний благодійний концерт «Великі серця маленьких українців» вчора, 14 лютого. Про це повідомляє медіапортал DOZOR.

Захід був присвячений Дню усіх закоханих, водночас його метою стала благодійність на користь ЗСУ. Бажаючі могли змогу надати будь-яку допомогу у скриньку, розташовану у фойє закладу, отримати номерок та взяти участь у розіграші цінних подарунків. Кошти, зібрані під час концерту, підуть на потреби працівників філармонії, які наразі захищають Україну від російських загарбників.

Ведучі свята Анна Шуть та Олексій Козачинський майстерно підтримували інтригу та позитивний настрій заходу. Перед глядачами виступила низка дитячих хореографічних колективів: «Авангард», «Метелиця»,  студія хореографічного мистецтва «Авангард», Dance Studio Ірини Давидяк, зразковий хореографічний ансамбль «M-dance community», колектив SVOI Dance community“ та солісти обласної філармонії.

«Родзинкою» святкового заходу стала виставка дитячих малюнків – учасників всеукраїнського конкурсу «Щаслива дитина – квітуча Україна», засновником якого є галерея «Єлисаветград».

«Чесно кажучи, коли ми готувалися до виставки, ми не уявляли, що буде таке чудове дійство та стовідсотковий аншлаг. Люди втомилися та вже забули про заходи, де є така велика кількість діток. Діти заряджають позитивом увесь зал, і під час концерту було помітно, як сцена і те, що на ній відбувається, зливалися з залом з глядачами. Коли ти бачиш, що діти з таким ентузіазмом танцюють, то розумієш, наскільки вони прагнуть до того, щоб ділитися творчістю з дорослими, з публікою. Вражень море! За останній час цей концерт – як ковток свіжого повітря», - зазначив засновник галереї «Єлисаветград» Микола Цуканов.  

Переглядiв: 4893