Весняну виставку талановитих жінок презентували в «Єлисаветграді» (ФОТО)

22.03.2019 16:34
image
В обласному центрі в галереї «Єлисаветград» відбулася презентація виставки «Подих весни» сьогодні, 22 березня. Про це повідомляє медіапортал DOZOR.

Так, автори виставки з Харкова Каріна Волошко та Наталія Третьякова привезли до галереї 26 картин. Усі вони виконані в жанрі натюрморту. Ця  виставка, за словами власника галереї Миколи Цуканова стала 99-ю, що проводиться в галереї.

«Я помітив, що ми дуже рідко запрошуємо з виставками жінок. Чоловіки більш вільні та швидше відгукуються і погоджується на те, щоб привезти виставку. Але цього року я вирішив трохи виправити ситуацію і запросив чудових художниць до нашого міста. І ця виставка «Запах весни» створена двома дівчатами з Харкова. Сьогодні ми розіграємо одну з картин, представлених тут», - каже організатор виставки Микола Цуканов.
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Автори виставки стверджують: погодилися на презентацію виставки в Кіровограді, тому що знають про це місто і про високий рівень, який демонструє галерея.  

«Я приїхала до цього міста вперше, воно чудове. Ми познайомилися з власником галереї і не змогли відмовити йому у тому, щоб привезти виставку. Я згодна з тим, що у жінок дуже багато справ, але усім людям важливо займатися тим, що дійсно подобається. Натхнення у моїй творчості приносить саме життя та діти. Наприклад, раніше я не малювала портретів, а після того, як стала мамою – роблю це із величезним задоволенням. Головне у творчості для жінки – мати чоловіка, який у всьому підтримує», - каже Наталія Третьякова.
«Микола Миколайович Цуканов об’єднав нас. Тут дуже гарна галерея не кожне невелике місто може похизуватися таким рівнем. Я вже була у Кіровограді і це дуже тепле та гарне місто, у якому завжди тепло приймають. Картини представлені у жанрі «натюрморт», він для мене означає відпочинок, пишучи у такому жанрі я відволікаюся від складних думок. Це така кольорова вправа, яка дає можливість створити набір предметів, що говоритимуть за людину», - зазначає співаторка виставки Каріна Волошко.

Виставку можна буде переглянути ї до 21 квітня. Адреса галереї: вулиця Пашутінська, 36.

image
image
image
image
image
image
image
image

 

Переглядiв: 2792