Вибори у Катеринівці та Первозванівці обіцяють бути найцікавішими

03.10.2017 10:49

Вибори, які відбудуться у шести об’єднаних територіальних громадах на Кіровоградщині, обіцяють бути найцікавішими у населених пунктах, де найбільше конкурентів.Про це повідомляє DOZOR.

За словами координатора громадського спостереження за виборами у області Зої Лебідь, цьогорічні вибори проведуться у чотирьох районах Кіровоградщини.

«Вибори проводитимуться 29 жовтня у Добровеличківському, Кіровоградському, Компаніївському та Маловисківському районах в ОТГ. На участь у виборах в усіх об’єднаних територіальних громадах зареєструвалися тільки самовисуванці, зокрема, на вибори селищних голів.  Завтра, 4 жовтня, буде останній день подачі документів. Найбільше кандидатів на цих виборах висунули політичні сили БПП, «Батьківщина» та «Опозиційний блок».  Крім цього, з переліку непарламентських партій своїх кандидатів подали «Партія пенсіонерів України» та «Аграрна партія України, «Укроп» та Наш край». Керівні посади у ТВК дісталися переважно представникам парламентських партій. Наразі більша частина партій проводитиме прес-конференції», - розповіла Зоя Лебідь.
«Особливості виборів – невизначена законодавча база щодо оплати членам комісії. Тому офіційно ті, хто працюватимуть на виборах, не отримуватимуть нічого. І вже зрозуміло, що найцікавішими вибори будуть у Катеринівці та Первозванівці, де зареєеструвалося найбільше кандидатів», - зазначила Зоя Лебідь.

За інформацією, під час виборчого процесу представники громадського спостереження повідомлятимуть про ситуацію на виборчих дільницях, порушення тощо.

Переглядiв: 891