Відома українська телеведуча Оксана Марченко готує нову революцію

01.11.2017 13:53
image

Відома телеведуча Оксана Марченко готує нову революцію. Скоро на телеекрани вийде реаліті-шоу, аналогів якому в Україні ще не було. Телеканал «Інтер» адаптував формат Extreme Makeover: Home Edition компанії Endemol. В Україні революціоний телепроект буде називатьсь «Время строить», вести його буде Оксана Марченко. В ефірі «Інтера» вже йдуть промо-ролики, у яких відома телеведуча в робі та касці керує бульдозером. Про це  повідомили сайту DOZOR  на телеканалі.

Шоу вперше показали у 2003 році на американському телеканалі АВС. Воно викликало справжню революцію на ТБ, адже його головне завдання – не розважати, а допомагати.

Згідно біблії формату, учасники проекту – дуже гідні сім'ї, які за трагічною випадковістю опинилися без даху над головою або мають серйозні проблеми з житлом. Незважаючи на труднощі, вони не здаються, займають активну життєву позицію, користуються повагою і любов'ю друзів, родичів, сусідів і знають не з чуток, що таке соціальна відповідальність. Команда проекту не просто ремонтує або відбудовує для сім'ї будинок у неймовірно стислі терміни, але і змінює життя людей на краще. Проект підкорив телеглядачів США і продовжує підкорювати світ: формат було успішно адаптовано у чотирнадцяти країнах і скрізь він пройшов з високими рейтингами. На думку представника компанії-правовласника, "Інтер" створює одну з найбільш масштабних версій реаліті-шоу. І зовсім скоро глядачі її побачать. А поки – 5 цікавих фактів про те, як створювалося і розвивалося шоу Extreme Makeover: Home Edition.

Яким буде українська адаптація революційного телеформату? Подробиці реаліті-шоу "Время строить" ви дізнаєтеся зовсім скоро. Консультант Endemol Shine Group був вражений розмахом, з яким знімають проект в Україні.

"Я консультував команди проектів в деяких країнах. І хочу відзначити, що українська адаптація – одна з найбільш масштабних. Я дивлюся на те, що відбувається на майданчику українського проекту, і можу сказати одне: герої програми – щасливчики, які виграли в лотерею неймовірний приз!" - говорить Вільям Килсдонк, креативний продюсер-консультант компанії-власника формату Endemol Shine.

Грандіозний проект, який змінить життя людей на краще, зовсім скоро стартує на телеканалі "Інтер". Не пропустіть "Час будувати"! Підписуйтесь на сторінку проекту, щоб першими дізнаватися подробиці нового реаліті-шоу. 

Інформація розміщена в рамках інформаційного партнерства медіапорталу DOZOR з телеканалом «Інтер»

Переглядiв: 3494