Відомий співак з Кіровоградщини презентував новий трек (ВІДЕО)

02.10.2020 07:59
image

Уродженець Кіровоградщини Андрій Хайат, який двічі був учасником нацвідбору Євробачення, презентував нову композицію «Темно» сьогодні, 2 жовтня. Про це у коментарі медіапорталу DOZOR повідомила менеджер виконавця Аліна Макарець.

«Ця пісня продиктована моїм внутрішніми змінами, живими емоціями та досвідом. Вона відзеркалює моє нутро, наскільки це взагалі можливо. Написана у потязі, під час одного з найбільших емоційних спустошень у моєму житті. Найліпше, що я можу зробити як музикант - бути відвертим зі своїм слухачем і писати про те, що дійсно мене турбує і стосується», - розповів KHAYAT.

За словами виконавця, мова у пісні йде про темряву душі, яка змушує зробити неминучий вибір.

«Внутрішня темрява набагато страшніша за вимкнене світло у квартирі, - акцентує виконавець - Неначе отрута, вона заповнює найпотаємніші кути свідомості та руйнує усе, що колись було створене ілюзіями та мріями. «Темно» - це історія про незворотність часу, відчай та страх змін. Ми можемо плекати себе надіями та сподіваннями скільки завгодно, але зіткнення з  реальністю неминуче. Самообман - це лише анальгетик, що зменшує біль, але він нікого не вилікувує. Ви спитаєте, що ж у такому випадку робити? Звикати і рухатись далі, адже боляче буде постійно».

Зауважимо, нова пісня є першим україномовним ліричним треком в репертуарі виконавця. Трек «Темно» увійде до другого альбому KHAYAT, який почує світ навесні 2021 року.

Переглядiв: 2389