Відомий співак з Кіровоградщини розповів про свій новий трек (ВІДЕО)

21.05.2020 08:43

Уродженець Кіровоградщини Андрій Хайат, який двічі був учасником нацвідбору Євробачення,  презентував нову композицію «Говорила». Про це у коментарі медіапорталу DOZOR повідомила менеджер виконавця Аліна Макарець.

Пісня “Говорила” написана про дівчину, яка втратила свою гідність, через довіру та волелюбність. У композиції звучить мелодія акордеону, який уже 10 років є невід'ємною частиною життя виконавця, однак це перший авторський трек, в якому Андрій використав цей інструмент.

Варто відзначити, що це також перший трек Андрія після нацвідбору. Молодик розповідає, що пісня написана вже більше року назад, однак він довго не знав як її подати.

«Був текст, але я не знав, у якій музичній формі її подати. У цій композиції я виступаю оповідачем. Це збірна історія, натхненна фольклором та літературою, певними кіноісторіями», - розповів KHAYAT.

Довідка:

Андрій Хайат, який виступає під псевдонімом KHAYAT, уродженець міста Знам’янка Кіровоградської області. Він двічі учасник національного відбору Євробачення (півфіналіст та фіналіст) та фіналіст дев’ятого сезону телешоу “Голос країни”.  

Переглядiв: 2012