Відставку очільника «Кіровоградгазу» обговорять на сесії  (ФОТО, ВІДЕО)

12.12.2017 09:14
image

Питання щодо відставки голови правління ВАТ «Кіровоградгаз» Олександра Гладкого обговорюватимуть на найближчій сесії міської ради. Таку пропозицію висловив під час мітингу під стінами підприємства депутат міськради Олег Краснокутський сьогодні, 12 грудня, інформує DOZOR.

«Я вважаю, що досить правильну оцінку діям Олександра Гладкого дали наші колеги – депутати Верховної Ради. Зараз готується звернення до НААК «Нафтогаз Україна» щодо відставки цієї людини. Ця людина робить набагато більше лиха, ніж ті, хто на зовнішніх рубежах. Він, мабуть, якийсь мазохіст, бо йому подобається, щоб люди сюди приходили. Те, що він хоче відключити військову частину від опалення – це жах. Люди повинні зараз визначитися, що з ним робити, а ми як представники міської ради, маємо їх підтримати», - розповів Краснокутський.

Так, до мітингу долучилися біля сотні містян, активістів, депутатів міської та обласної рад. В ході мітингу активіст Микола Гречуха оголосив текст резолюції та попросив учасників мітингу долучитися до підписання документу, який згодом направлять до міської ради. А вже під час засідання найближчої сесії, яке відбудеться у грудні, депутати мають підтримати вимоги містян та подати звернення до Верховної Ради та НААК «Нафтогаз Україна» з проханням призначити на посаду голови правління ВАТ «Кіровоградгаз»  іншу людину.

«Ми підготували резолюцію щодо цього мітингу. Серед вимог – припинити провокативні дії керівником ВАТ «Кіровоградгаз» та дії з ознаками диверсії. Голові правління добровільно піти у відставку або ми будемо продовжувати ці дії та вимагати його відставки й надалі»,  - коротко озвучив текст резолюції Микола Гречуха.

Під час мітингу люди в гучномовець кликали Олександра Гладкого, але посадовець не вийшов до мітингувальників. Згодом митингувальники зайшли до приміщення, щоб поговорити з Гладким особисто, однак до кабінету керівника не впустили нікого попри присутність Гладкого на робочому місці.

«Є часи прийому. Хочете – запишіться до нього. Залишіть приміщення. До побачення. Я вам передаю офіційно слова директора – голова не хоче давати коментарі», - заявив заступник голови правління «Кіровоградгазу» Олександр Миронов.

Нагадаємо, «Кіровоградгаз» погрожує відключити військову частину та підприємства. Прокуратура відкрила кримінальне провадження щодо керівництва «Кіровоградгазу».

Як повідомляв DOZOR, голова правління ВАТ «Кіровоградгаз» Олександр Гладкий під час прес-конференції не зміг детально пояснити, у чому причина відключення газопостачання на міських котельнях.

image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Переглядiв: 3233