Військовий комісар області поскаржився на поліцію та місцеву владу

13.02.2017 13:11

image

Благовіщенська та Устинівська РДА - серед найгірших по співпраці з районними військкоматами. Про це під час апаратної наради повідомив військовий комісар Кіровоградської області Ярослав Кучер сьогодні, 13 лютого, інформує DOZOR.

«Є території, де взаємодія [між районними військовими комісаріатами та районною владою - ред.] не налагоджена. Відсутні можливості працювати з Устинівською та Благовіщенською адміністраціями. У Благовіщенської РДА - відношення не зовсім належне. Немає зв’язку з правоохоронними органами Новомиргородського району. Фактично у 50% районів влада налагодила взаємодію з військовими комісарами і виконує вказівку Президента», - повідомив Ярослав Кучер.

Військовий комісар області поінформував, що найкраще співпрацює з його відомством влада у Новоархангельському, Вільшанському, Добровеличківському, Новомиргородському та Долинському районах.

«Є ті, хто працює нижче своїх можливостей, але у зв’язку з підсиленням даних регіонів нашими фахівціми, є надія, що у цьому році добре спрацює Олександрія, Світловодськ, Новоукраїнка», - додав військовий комісар області.

Нагадаємо, Кіровоградщина виконала планові показники по призову до лав ЗСУ і зараз займає шосте місце в Україні по виконанню, за підсумками роботи минулого року.

Переглядiв: 1523