Військового з Кропивницького знайшли застреленим. Попередня версія - самогубство

19.01.2022 06:55

Військового з Кропивницького знайшли застреленим у Луганській області. Нині спеціалізована прокуратура об’єднаних сил розслідує факт його загибелі, про це повідомляється на сторінці відомства у Фейсбук, інформує медіапортал DOZOR. 

Так, 23-річного військовослужбовця за контрактом знайшли без ознак життя вчора. Загиблий - уродженець села Новогригорівка Друга Кіровоградщини. 

 
Попередньо встановлено, що військовослужбовець покінчив життя самогубством шляхом пострілу у підборіддя з ввіреної йому штатної зброї за місцем несення військової служби. Наразі спецпрокуратура Луганщини  у військовій та оборонній сфері об’єднаних сил здійснює процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України. Розглядаються також інші версії, у тому числі - умисне вбивство, доведення до самогубства та порушення правил поводження зі зброєю.
 
Наразі проводяться першочергові слідчі (розшукові) дії та вживаються вичерпні заходи щодо всебічного, повного та неупередженого дослідження всіх обставин трагічної події.
 
Розслідування загибелі військовослужбовця здійснюється слідчими Щастинського районного відділу поліції Головного управління Нацполіції в Луганській області. Усіх, хто має інформацію щодо уточнення обставин трагедії, просимо звертатися до Луганської спеціалізованої прокуратури у військовій та оборонній сфері об’єднаних сил за номером ( (
Переглядiв: 2685