Вікімедіа Україна запрошує кропивницьких фотомайстрів взяти участь у конкурсі

21.08.2019 12:40
image

Українська частина міжнародного конкурсу фотографій пам’яток культури  «Вікі любить пам’ятки» Wiki Loves Monuments оголошує фотоконкурс  пам’яток культурної спадщини. Кропивницьких фотомайстрів запрошують долучитися. Про це медіапорталу DOZOR повідомили у міській раді.

Так, конкурс  проводиться в понад 50 країнах світу регіональними відділеннями фонду Вікімедіа та волонтерами спільноти Вікімедіа, в тому числі в Україні — громадською організацією Вікімедіа Україна. Мета конкурсу — зібрати фотографії всіх пам’яток культурної спадщини світу і розмістити їх у Вікісховищі, що дасть змогу проілюструвати статті Вікіпедії - вільної енциклопедії, яку щодня переглядають мільйони людей в усьому світі.

Конкурс триває з 1 по 30 вересня включно. Упродовж цього часу фотографи і фотолюбителі різних країн завантажують свої фотографії у Вікісховище. До першого листопада в кожній країні відбирають найкращі фотографії, що будуть представлені на суд міжнародного журі.

З детальними умовами конкурсу можна ознайомитися за цим посиланням

Контактна особа щодо співпраці з боку ГО "Вікімедія Україна" - Процюк Антон Степанович. Електронна скринька: wlm@wikimedia.org.ua. Телефон:  +380665696135.

Переглядiв: 741