Викладач з Франції проведе інтенсивний мовний курс для кіровоградських студентів

13.03.2017 12:31

image

У рамках співпраці Центральноукраїнського національного технічного університету з «Федерацією обмінів Франція-Україна» у виші пройде інтенсивний курс з вивчення французької мови. Про це сайту DOZOR повідомили у закладі.

За інформацією, на початку квітня до ЦНТУ приїде викладач із Франції Ів Валля, який кілька тижнів читатиме студентам інтенсивний курс французької. Так, під час візиту до університету, керівник сектору тренінгу з французької мови «Асоціації іноземної французької мови Франція-Україна» Катрін Лявердан повідомила, що курси інтенсивного вивчення мови від викладача-француза не є магічним засобом, завдяки якому вдасться лише за два-три тижні опанувати французьку до середнього рівня, вчити іноземну мову потрібно постійно. Проте інтенсивні курси допоможуть повністю «зануритися» у французьку мову.

За інформацією, до складу «Федерації обмінів Франція-Україна» (FEFU) входять більше 700 господарств, організацій, підприємств, навчальних закладів, які працюють в рамках культурних, освітніх та гуманітарних обмінів між країнами. «Федерація обмінів Франція-Україна» пропонує українським студентам декілька видів стажувань, а також лінгвістичні курси. Стажування мають чотири рівні, всередині яких передбачено перехід з рівня на рівень при досягненні відповідного результату.

Переглядiв: 1227