Виконавчий директор ковбасного підприємства пояснила, чому на клумбі будується павільйон "Ятрань"

14.06.2018 11:27
image

Тимчасова споруда, яку зводять на клумбі біля зупинки «Магазин "Мелодія"», є законною і будується у зв'язку з побажаннями покупців. Про це у коментарі медіапорталу DOZOR повідомила виконавчий директор ТВД «Ятрань» Наталія Артеменко.

Керівник стверджує, що нічого поганого в тому, що  МАФ будується на газоні, немає.

«Так, ми не перший рік звертаємося за дозволами, і, враховуючи побажання наших споживачів про те, що потрібні більш комфортні умови обслуговування, щоб і в сніг, і в дощ можна було зайти до приміщень. Там, де у нас стоять кіоски і є достатній товарообіг, ми ставимо тимчасові споруди, на встановлення яких у нас є відповідний термін дозволів», - коментує Артеменко.
«У квітні цього року нам подовжили термін дозволу. У нас були видані дозволи на 5 років, як цього вимагає закон. Щодо землі я не готова вам відповісти, але є паспорт прив’язки»,  - додає виконавчий директор.

Нагадаємо, в обласному центрі на клумбі біля зупинки  «Магазин «Мелодія»», що на вулиці Великій Перспективній, проводяться роботи по зведенню торговельного павільйону. Конструкція належить підприємству «Ятрань».  

Як повідомляв DOZOR, в обласному центрі на перехресті вул. Соборної та Андріївської проводилися роботи по зведенню торговельного павільйону  підприємства «Ятрань». 

Переглядiв: 3238