Виконавчому директору кар’єра на Кіровоградщині повідомили про підозру

25.08.2022 14:17

Виконавчому директору кар’єра на Кіровоградщині повідомили про підозру через незаконний видобуток корисних копалин загальнодержавного значення. Про це медіапорталу DOZOR повідомили у прокуратурі області.

За інформацією, протягом минулого року посадовець видобув 17.5 тис.метрів кубічних корисних копалин загальнодержавного значення, вчинене шляхом вибуху, достовірно знаючи що видобувні роботи проведені за межами визначеними спеціальними дозволом на користування надрами.

За висновками експертних досліджень, внаслідок протиправних дій, державі було  завдано матеріальної шкоди  в розмірі  понад 80 млн гривень.

Досудове розслідування здійснюють слідчі СУ ГУНП України у Кіровоградській області, оперативний супровід Управління стратегічних розслідувань у Кіровоградській області Департаменту Стратегічних розслідувань Нацполіції України.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

   Приєднуйтеся до нас у соцмережах: Фейсбук: |Телеграм Інстаграм

Переглядiв: 980