Виконком  розглядав  підвищення тарифу на проїзд

12.06.2018 13:14
image

Члени виконавчого комітету не підтримали проект рішення щодо підвищення тарифів на проїзд сьогодні, 12 червня, інформує медіапортал DOZOR.

Так, тариф планувалося підвищити з 4,50 до 5 гривень. За словами начальника міського управління транспорту Олександра Вергуна, підвищення тарифів пов’язане з подорожчанням палива, страхування, автомобілів, проходження техконтролю, зростанням рівня мінімальної зарплати тощо.  Відтак пропонується встановити тариф 5 гривень для ПП «Олікс», «Паритет-сервіс», ПП «Укравтоінвест», ФОП «Баркар», КТ «Автолегіон Варванської», ФОП Кобченко В.В та ПП «Автобаз – Кіровоград». Для підприємства «Євротранс» - 4,50 гривень.  

«На минулому засіданні виконкому перевізників зобов’язали облаштувати транспортні засоби системами GPS-навігації. На сьогодні майже всі перевізники обладнали свої транспортні засоби і ми бачимо, де рухаються машини підприємств на карті», - зазначив Вергун.  

Втім така відповідь не задовольнила членів виконавчого комітету. Вони зауважили, що встановлення систем GPS-навігації ніяк не позначилося на якості пасажироперевезень. В результаті більшість членів виконавчого комітету не підтримали проект рішення.  

 

Переглядiв: 666