Випускник кропивницького ліцею загинув, захищаючи Україну

10.05.2023 13:21
Фото зі сторінки ліцею
Фото зі сторінки ліцею "Науковий" 

Випускник кропивницького ліцею "Науковий" Олександр Давидов загинув під час виконання бойового завдання у Бахмуті. Про це повідомили у закладі, інформує медіапортал DOZOR. 

Цьогоріч захиснику виповнилося 20 років. Він навчався на другому  курсі спеціальності "Політологія" філософського факультету Київського національного університету імені Тараса Шевченка. Олександр Давидов закінчив навчання в ліцеї у 2021 році, навчався у Малій академії Наук у секції "Правознавство" та був учасником команди ліцею, яка була переможцем турніру юних географів, був призером турніру юних правознавців. 

"Вчителі згадують Олександра як цілеспрямовану, мотивовану, справедливу та старанну особистість. Він чітко знав, чого хоче та навіщо це робить. З ним було завжди цікаво працювати, і він залишив яскравий слід у серцях своїх вчителів та однокласників.Війна забирає найкращих - цвіт нашої нації, тих, хто стоїть на захисті України. Сьогодні ми висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким Олександра. Це велика втрата для всієї нашої ліцейної родини!" - йдеться у повідомленні адміністрації ліцею.  

Переглядiв: 4956