Випускники кропивницької школи танцювали вальс під відкритим небом (ВІДЕО)

18.05.2020 14:49

В обласному центрі випускники НВО ЗОШ І-ІІ ступенів - ліцей №19 долучилися до челенджу  #kroplastbell# та станцювали вальс під відкритим небом. Про це повідомляє медіапортал DOZOR.

Так, ще перед карантином школярі репетирували традиційний вальс випускників у шкільному спортзалі, щоб танцювати його на очах у гостей свята останнього дзвоника на території закладу.  Однак існуючі обмеження внесли свої корективи у святкування останнього дзвоника та випускного. Наразі учні взяли участь у челенджі, танцюючи вальс під відкритим небом на вулицях Кропивницького. Відео вже оприлюднені у соцмережі Фейсбук.

«Ініціатива створення такого челенджу належить нашому управлінню освіти. Цей челендж потрібен для випускників, оскільки у нас цьогоріч не буде свята останнього дзвоника,  яке було завжди. А діти на це свято чекають, вони готуються. Особливо вони чекають завжди на те, як станцюють вальс перед усією школою. На жаль, цього року це зробити неможливо, тому був започаткований такий челендж», - розповіла у коментарі медіапорталу DOZOR заступник директора з виховної роботи Ганна Прибудченко.
«У нас вийшло так, що останній день навчання у нашій школі був 15 травня, цього ж дня мало було б бути свято останнього дзвінка. Незадовго до цього ми звернулися до наших випускників, наш педагог-організатор зв’язувався з ними та пропонував записати відео та долучитися до челенеджу. І діти погодилися, записали відео, надіслали нам. Під час публікації відео у нашій групі Фейсбук мені було шкода, що їм не вдалося станцювати вальс традиційно, на шкільному подвір’ї, але добре, що є такий челендж, і учні все ж змогли себе проявити», - додала Прибудченко.  

Переглядiв: 7737