Вісім кандидатів на посади голів РДА чекають на призначення

16.12.2019 10:26
image

Вісім кандидатів на посади голів РДА на Кіровоградщині очікують на призначення президентом України. Про це під час брифінгу повідомив голова ОДА Андрій Балонь сьогодні, 16 грудня, інформує медіапортал DOZOR.

«Минулого тижня ми отримали погодження перших восьми кандидатів на посади від Офісу президента. Наразі я надіслав відповідні документи до Офісу президента щодо призначення цих осіб на посад голів районних державних адміністрацій. Крім цих восьми, ще п’ять осіб пройшли фінальну співбесіду з головою ОДА і, відповідно, ми надамо доручення відділу по роботі з персоналом формувати документи для скерування до Офісу президента. Я переконаний, що до кінця цього місяця ми мали б  вийти на сто відсотків з визначенням кандидатів. А далі справа за Офісом президента щодо їх призначення. Наскільки мені відомо, президент має намір цю роботу дуже швидко активізувати і цього місяця буде дуже багато призначень. Я сподіваюся, що в нашій області також», - повідомив Балонь.

Зокрема, погоджені кандидатури кандидатів на посади голів Новоукраїнської, Маловисківської, Гайворонської, Новомиргородської, Олександрівської РДА.

Переглядiв: 4345