Водії Кіровоградщини слідкуватимуть за ремонтом доріг онлайн

17.09.2019 11:21

Укравтодор презентував платформу онлайн-інформування, яка дозволяє відслідковувати ремонтні роботи та стан проїзду на дорогах державного значення. Про це повідомляється на сайті обласної державної адміністрації, інформує медіапортал DOZOR.

Так, простий інтерфейс дозволяє обрати потрібну ділянку ремонту прямо на карті та одним дотиком отримати повну інформації, серед якої можна виділити тип ремонту, дати початку та завершення робіт, компанію-виконавця робіт з проектування та ремонту дороги, вартість договору.

Додатково система містить фото та відеоматеріали на початку ремонтів та після введення в експлуатацію відремонтованої ділянки.

"Розроблена нами інтерактивна карта ремонтів доріг по своїй суті є унікальною не тільки для нашої країни, але і для європейської практики. Можу відверто сказати, що у Польщі вже давно здійснюється інформування громадян про місця проведення ремонтів та, відповідно, обмеження руху, аби водії могли правильно планувати свої поїздки. Зараз така можливість з’явилася і в Україні. Проте на карті, яку ми сьогодні презентуємо, відтворено не тільки географію ремонтів, що є загальноприйнятою європейською практикою, але й надано посилання на систему держзакупівель, аналітику порталу прозорого будівництва і інформацію щодо залучених інженерів консультантів FIDIC", - зауважує керівник Державного агентства автомобільних доріг України Славомір Новак.

Додатково система містить фото та відеоматеріали на початку ремонтів та після введення в експлуатацію відремонтованої ділянки.

 

Переглядiв: 688