Водій маршрутки в Кропивницькому захворів на коронавірусну інфекцію

29.03.2020 17:08
image

В обласному центрі водій маршрутного таксі №113 захворів на коронавірус. Про це повідомляється на сайті міської ради, інформує медіапортал DOZOR.

Так, троє кропивничан, у яких виявили коронавірус, мають середній ступінь тяжкості захворювання і отримують належне противірусне, антибіотичне і симптоматичне лікування. Потреби в інтенсивній вентиляції легень немає.

За словами радника міського голови з санітарно-епідеміологічних питань Івана Касьяненка, вже склали список тих, з ким контактував захворілий водій маршрутки. Їх теж мають протестувати, а також перевірять стан дотримання на транспортних підприємствах міста санітарних правил.  

«Одночасно звертаюся до усіх кропивничан, хто користувався цим маршрутом уважно слідкувати за станом свого здоров’я і, за потреби, відразу звертатися до сімейного лікаря», - зазначив Касьяненко.

Лікування хворих на коронавірусну інфекцію сьогодні здійснюється за кошти медичного закладу. Вартість курсу медикаментозного забезпечення складає орієнтовно 16-20 тисяч гривень.

Бригада лікарів, яка приймала хворих і займається їх лікуванням перебуває на обсервації на території Центральної міської лікарні.

Переглядiв: 9943