Водія маршрутки пасажир душив до втрати свідомості

06.05.2019 08:43
image

В обласному центрі на зупинці «Готель Київ» невідомий побив водія маршрутного таксі №4 Ольгу Гуцул. Про це у коментарі медіапорталу DOZOR повідомила директор підприємства-перевізника КТ «Автолегіон – Варванської Ю.В» Тетяна Глибенко.

За словами Глибенко, пригода сталася минулими вихідними близько 14:00.

«Ольга доїхала до готелю «Київ», висадила пасажирів і почула, що автомобіль перестав заводитися. Вона роздала людям, які зайшли, кошти і попросила почекати кілька хвилин до усунення несправності. Чоловік, який знаходився в маршрутному таксі, при виході з транспорту просто на неї накинувся, почав висловлюватися нецензурною лайкою. Ольга втратила свідомість, у неї пішла з носа кров», - розповіла Тетяна Глибенко.

Тетяна Глибенко стверджує, що водій прокинулася від того, що їй надавала допомогу небайдужа пасажирка. Після цього жінка доїхала до вулиці Жадова, на неї очікувала карета швидкої допомоги та правоохоронці, яких викликав чоловік потерпілої.

«Її забрали до обласної лікарні, була госпіталізована ,але сьогодні зранку її відпустили. Вона має гематоми і психологічний її стан також жахливий. Ми сподіваємося на те, що камери відеоспостереження допоможуть нам знайти зловмисника», - додала Глибенко.

За коментарем медіапортал DOZOR звернувся до правоохоронців. 

«Інформацію за даним фактом внесено до ЄРДР за ч. 1. ст. 125 ККУ. Особу громадянина встановлено. Обставини пригоди з'ясовують слідчі», - повідомили у поліції області. 

 

Переглядiв: 3594