Вперше за 30 років: у Дмитрівській громаді запрацювало підприємство з випічки хліба (ФОТО)

07.03.2023 17:17

У Дмитрівській громаді Кіровоградщині вперше за 30 років запрацювало підприємство з випічки хліба. Про це повідомляється на офіційній сторінці громади у Фейсбук, інформує медіапортал DOZOR.

Так, спільно з програмою ДОБРЕ та Дмитрівською сільською радою до відкриття власної хлібопекарні пройшла родина Олександра та Галини Кущових. Вони свого часу згодилися створити кооператив «Зерносмак». Для цього була подана заявка до програми ДОБРЕ, умовами якої програмою ДОБРЕ було придбано шість одиниць обладнання для лінії випічки хлібобулочних виробів. Зі сторони кооперативу умова була ремонт приміщення під пекарню та придбання необхідного обладнання, якого не вистачало для запуску лінії. За попередніми публікаціями було висвітлено, що в грудні відбулася офіційна передача обладнання та підписання договору про передачу обладнання в оренду шляхом проведення аукціону.

«Сьогодні ми раді повідомити громаді та всім причетним до створення кооперативу «Зерносмак», що перший ароматний із хрумкою скоринкою хлібчик був успішно випечений та представлений Дмитрівському сільському голові Наталії Стиркуль та робочій групі Дмитрівської сільської ради. Залишилось діло за самим головним- це ринок збуту та рекламна кампанія хлібобулочних виробів кооперативу «Зерносмак». В асортименті буде сірий хліб І та ІІ гатунку, а також білий хліб вищого гатунку та багети. В подальшому асортимент буде збільшуватись та радувати споживачів смаковими якостями”, - зазначають у адміністрації громади.

Щодо питань співпраці по реалізації продукції «Зерносмак» звертайтесь за номером тел: 0957690245 Галина Володимирівна.

Переглядiв: 1060