Вражаюче, емоційно та з душею: у Кропивницькому відбувся благодійний концерт «Без обмежень» (ФОТОРЕПОРТАЖ)

03.07.2023 12:30

Кіровоградська обласна філармонія приймала рок-романтиків сучасної української музики. Концерт гурту «Без обмежень» відбувся вчора, 2 липня. Про це повідомляє медіапортал DOZOR.

Повний зал глядачів, палаючі очі, українські прапори, сльози та посмішки – все це можна було відчути і побачити, слухаючи найвідоміші пісні цього гурту. Хіти «Тону», «Без неї ніяк», «Листопад», «24.02» та багато інших викликали не тільки бурхливі оплески, а й неймовірні емоції у глядачів.

«Більша частина вартості квитків на цей концерт буде направлена на підтримку Збройних Сил України, тому я від гурту «Без обмежень» уклінно за це дякую. Для цього концерту ми обрали найкращі свої пісні, які наш гурт випустив за час свого існування. Пісень, мабуть, набагато більше, але у цей проміжок часу ми взяли ті, які вважаємо найкращими. Дуже сподіваємося, що наші з вами смаки сьогодні співпали», - звернувся до глядачів Сергій Танчинець.

Легкості та неформальності заходу сприяла і активна робота колективу гурту з аудиторією.

«Пісня «24.02» - присвячена важкому періоду для усіх нас, це той день, коли до кожного українця війна прийшла в дім. До цього часу не всі розуміли, що в Україні війна, насправді, йде з 2014 року. Але 24 лютого 2022 року вона прийшла у життя кожного з нас. Мені хочеться сказати, що добре було б нам сприймати цей день, як день початку справжнього руху до української незалежності, до визволення нашої держави і справжньої незалежності після нашої неминучої перемоги», - анонсував фронтмен гурту композицію, присвячену початку повномасштабного вторгнення росії в Україну.

Довідково:

Гурт «БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ» розпочали виступати в закарпатському місті Мукачево, де вперше заявили про себе широкому загалу 14 січня 1999-го року.

У 2007 році «БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ» випускають альбом «Underground» та знімають дебютне відео з однойменною назвою. У квітні 2015-го завершилася робота над альбомом «#DИХАЮТОБОЮ». До диска увійшло 10 треків, серед яких вже добре знайомі композиції «Налий мені вина», «Зима» та пісня «Мамині Слова».

На сьогодні гурт «БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ» презентував більше 40-ка пісень, 8 кліпів, написав саунд-трек до фільму Олега Борщевського «Німфо», який було показано в Канах, та навіть гімн спортивної команди.

Переглядiв: 2394