Вулицю Героїв України у Кропивницькому не відремонтують і цього року

09.02.2020 15:50
image

В обласному центрі жителі вулиці Героїв України обурені станом дороги, яку влада не ремонтує вже декілька років. Про це медіапорталу DOZOR повідомили місцеві жителі.

Так, поки міська влада тішить містян відремонтованою дорогою на Полтавській, жителі вулиці Героїв України чекають на ремонт дороги, яка в жахливому стані вже кілька років.

«Це якийсь жах! Просто слів немає. Вже стільки років ці ями залатати не можуть, а ми повинні терпіти. Взимку взагалі страшно ходити, адже дуже слизько. Поки до маршрутки дійдеш , то вже і впасти не раз можна. Ось вже прийшли морози, а доньку ж водити до школи все одно потрібно. Переймаюся не за себе, а за дитину, щоб не забилася. Тут же й машини їздять. А раптом щось станеться. Машина ж не встигне зреагувати на такій дорозі», - обурюється місцева мешканка Віра Кожумейко.
«Я бачив, як колись тут робили якісь роботи, але головну проблему вони так і не усунули. Те, що тут зробили лежачих поліцейських, то добре, але питання: «Навіщо?». Дорога вбита, треба зробити спочатку її, а потім вже такі обмежувачі ставити. Це ж в першу чергу безпека кожного пішохода», - розповів у коментарі медіапорталу DOZOR Андрій Лісютін.

У міськраді повідомили, наразі ремонт вулиці Героїв України не в пріорітеті.

image
«За інформацією головного управління житлово-комунального господарства, у 2019 році по вулиці Героїв України виконувалися тільки ремонтні роботи з ліквідації ямковості. На 2020 рік ця вулиця теж не включена у титул (документ, яким встановлюється завдання для конкретного виду робіт - ред.) для ремонту. Цьогоріч ремонт буде можливий, якщо надійдуть державні інвестиції. Але це не дуже ймовірно, оскільки вже на ці інвестиції є вулиці-претенденти, на які виготовлені проекти. У пріоритеті залишають вулиці Полтавська та Маланюка (від Дружби народів до Вокзальної)», - повідомили у міськраді.
Переглядiв: 1579