Вже завтра у Кропивницькому безкоштовно вакцинуватимуть домашніх улюбленців

14.03.2024 10:10

У Кропивницькому біля кафе "Щастя" на вулиці Юрія Олефіренка працюватиме мобільний пункт безкоштовної вакцинації проти сказу у п'ятницю, 15 березня, з 11 до 14 години. Про це повідомили у Держпродспоживслужбі області. 

Вакцинацію домашніх улюбленців здійснюватимуть фахівці Кропивницької районної державної лікарні ветеринарної медицини завтра.

Орієнтир – чорний автомобіль з білим медичним халатом.

"Також ви завжди можете убезпечити свої чотирилапих від ризику смертельного захворювання, звернувшись для вакцинації до державних установ ветеринарної медицини в м. Кропивницький – вул. Преображенська, 94-б, вул. Бобринецький шлях, 6, тел.: 0507602834, 0990425237. Для вакцинації використовується якісна, безпечна та ефективна вакцина вітчизняного виробництва «Рабістар РЕД», вакцинація є БЕЗКОШТОВНОЮ! Просимо мешканців мікрорайону та власників тварин, які здійснюють вигул своїх домашніх улюбленців поблизу парку, обов’язково надати тварин для профілактичного щеплення, яке убезпечить тварину від смертельного захворювання, а людей - від ризику зараження хворобою", - зазначають в установі. 

Переглядiв: 357