Хореограф з Кіровоградщини Олександр Лещенко виступив на шоу «Америка має талант» (ВІДЕО)

15.06.2023 15:36

Танцівник родом з Олександрії, який був головним хореографом шоу «Майданс»  виступив на телешоу «Америка має талант». Про це повідомляється на сторінці телешоу у Фейсбук, інформує медіапортал DOZOR.

Як зазначається на сторінці театру танцю «Форсайт», керівником якого є дружина Олександра Лещенка Ліна, чотири роки тому був створений номер для виступу на всесвітньо відомому шоу. Раніше колектив отримував запрошення для участі у телешоу в Лос-Анджелес, втім зробити це вдалося лише зараз. Виступ отримав 4 "так" від чотирьох членів журі. 

Довідково:

Олександр Лещенко народився в Олександрії. З раннього дитинства займався спортом. З семи років в школі єдиноборств, займав перші місця на змаганнях, має «чорний пояс» з карате.

Танцями почав займатися під впливом старшої сестри в одинадцятирічному віці.

Коли йому було тринадцять років, родина переїхала до Києва. У віці чотирнадцяти років потрапив до балету «Тодес». Пізніше пішов звідти, став керівником і головним хореографом танцювального колективу «Форсайт» (Foresight), яким керує досі. Паралельно навчався в Київському естрадно-цирковому коледжі. Брав участь у низці танцювальних телешоу.

У 2008 році Олександр став срібним призером у проєкті «Танцюють всі!». А в 2009 отримав першу премію в парі з Ганною Безсоновою на телешоу «Танцюю для тебе-3».

На початку 2010 року Олександр Лещенко працював головним хореографом і постановником номерів для телевізійного проєкту «Суперзірка», який транслював канал «1+1».

Був хореографом команди Кропивницького в першому сезоні (2011) танцювального шоу Майданс і переміг із цією командою. Став головним хореографом другого сезону шоу Майданс. Його команда здобула перемогу та головний приз мільйон гривень.

2014 року був одним з асистентів хореографа-постановника відкриття та закриття Олімпійських ігор 2014 року.

Переглядiв: 28013