Хотіли розваг та перегонів: Житель Олександрії допоміг адвокатці позбавитися від наполегливих молодиків

15.05.2023 15:55

Минулого тижня адвокатка Ради адвокатів Дніпропетровщини приїхала в Олександрію у відрядження. Мала час до робочої зустрічі і зупинилася біля однієї з АЗС на вулиці Шостого Грудня. Спокійно поговорити по телефону з дитиною не вдалося: адже троє молодих людей міцної статури зупинилися біля неї на чорному авто і почали вести дуже дивний діалог. Проте і діалогом ситуація не вирішилася, а завершилася погонею та підтримкою незнайомця, який вирішив допомогти жінці. Детальніше дізнавався медіапортал DOZOR.

За словами адвокатки, дивна ситуація сталася посеред дня – близько 13:30.

«До мене під’їхали молоді люди – троє чоловіків. Вони опустили скло автівки і, застосовуючи ненормативну лексику, сказали мені «Тьолка, привіт» - російською мовою. Я відповіла їм «Їдьте своєю дорогою». Діалог, на жаль, не припинився. У лайливій формі вони заявили: «Ти що, не хочеш розважитися?». Я була змушена підняти скло автомобіля і цю розмову завершити. Тоді хтось з цих трьох чоловіків викрикнув: «Ти просто так звідси не поїдеш!». У цей час я помітила, що позаду до мене наближається водій за кермом позашляховика, який, мабуть, зрозумів, що тут щось відбувається. Він під’їхав до мене і швидко сказав, щоб я їхала за ним. На той момент я дуже хвилювалася, адже дуже рідко відвідую Олександрію і така ситуація зі мною реально вперше. Я зрозуміла, що зараз цей чоловік допоможе мені вийти із цієї неприємної ситуації, тож почала їхати за ним. Цей водій дав зрозуміти, де можна розвернутися і ми поїхали у зворотний бік. Але хлопці, які зневажливо зі мною спілкувалися, почали їхати за нами», - розповідає жінка.

Водійка пояснює, коли її кривдники побачили, що вона «притиснулася» до позашляховика, а його водій прикриває її автівку, вони почали «підрізати» вже його автомобіль. На її думку, вони хотіли змусити або її , або ж цього водія припаркуватися, аби влаштувати «розбірки».

«Я була дуже наляканою, було враження, наче цей жах триває вже годину. Я спостерігала за дорогою та рухом, аби не допустити аварійної ситуації і в якийсь момент троє молодиків у чорній автівці зрівнялися з водієм позашляховика, перекинулися словами і різко залишили спроби нас зупинити. Після цього водій позашляховика допоміг мені дістатися до центральної частини міста та запитав, куди мені потрібно під’їхати. Під час спілкування з’ясувалося, що мій рятівник є жителем Олександрії. Чоловік зазначив, що бачить таку ситуацію вперше. Деякий час я не могла прийти в себе і не мала змоги працювати. А мій співрозмовник намагався мене заспокоїти. Виявилося, що мій рятівник – Сергій Володимирович Куковенков, який працює помічником голови місцевого суду», - розповідає адвокатка.

«Я рада, що у нас є справжні, які не бояться людей з дуже неадекватною поведінкою і може простягнути руку допомоги жінці –водію і дуже добре орієнтуватися у ситуації. Я дуже хотіла звернути увагу на те, що не зверталася до правоохоронних органів, адже боялася, щоб ці чоловіки не почали мене переслідувати. Водночас я дуже хочу висловити слова вдячності пану Сергію і хочу, щоб колектив суду знав, що у них працює людина, яка має велику сміливість та вміє брати на себе відповідальність у критичних ситуаціях», - резюмує адвокатка.

Переглядiв: 3481