Як 30-річчя незалежності Українии святкують на Дворцовій та Ковалівському парку у Кропивницькому (ФОТОРЕПОРТАЖ)

24.08.2021 13:16
image

У Кропивницькому на території вулиці Дворцової та парку «Ковалівський» облаштували святкові локації з нагоди 30-річчя незалежності України сьогодні, 24 серпня. Про це повідомляє медіапортал DOZOR.

Так, перша локація - по вул. Дворцовій   на кварталі між вул. Володимира Панченка та вул. Шульгиних. Локація відтворюватиме події першого десятиріччя незалежності. Тут можна переглянути виставку авто-мото- та вело- техніки, іграшки, гаджети, техніку, сувеніри, шкільне приладдя, посуд 90-х, згадати музику тих років,  квест-квартиру  “Домашній лабірінт довжиною у 30 років”.

Друга локація діє на кварталі між провулком Театральним та Театральною площею,  відтворюватиме хроніки  початку століття, це 2001-2011 роки.

Особливо кропивничани вподобали локації, які відображають символи помаранчевої революції, тут лунають хіти того часу. Крім цього, біля театру ім. М.Кропивницького можна взяти участь у «Караоке на майдані» та переглянути кадри з проекту «Майданс».

У ковалівському парку презентували інсталяції, які  відтворюють події Революції Гідності. Містяни беруть участь майстер-класах з плетіння маскувальної сітки, національно-патріотичного виховання. Зайти на локацію можна буде через імпровізований блокпост.

«Сьогодні я ніби перенеслася за допомогою машини часу у далекі 90-ті роки. Згадала, під які пісні танцювала колись, як дивилася по телевізору «Майданс», як вболівала за учасників. Дуже добре все організовано, бачу, що дуже велика кількість людей сюди прийшла і кожен знаходить для себе щось своє. Те, що символізує нашу юність та молодість», - розповіла у коментарі медіапорталу DOZOR гостя заходів Тетяна Кравченко.

У центральній частині парку  розташована виставка “Зроблено у центрі України”, тут презентують свою продукцію 11 провідних промислових підприємств міста, поліграфічні та рекламні агентства.

image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

 

Переглядiв: 926