Як для кропивничан змінилися умови перевезень у автобусах та маршрутках (ФОТО)

18.03.2020 12:31
image

Через введення обмежень щодо кількості пасажирів, які можуть одночасно переміщатися в громадському транспорті,  кропивничани тривалий час очікують на вільні місця, стоячи на зупинках. Про це повідомляє медіапортал DOZOR.

Так, близько 13:00 на зупинці біля ринку «Центральний» жінка пенсійного віку, яку не впустили до комунального тролейбусу, втратила свідомість. За кілька хвилин вона прийшла до тями, повідомила, що медичної допомоги не потребує. Їй вдалося сісти у маршрутку №116.  Ще одна жителька пропустила поїздки в кількох маршрутках та тролейбусах – там вже було 10 пасажирів.  

«Беруть по 10 осіб, більше цієї кількості не можна. Водії мені нічого не кажуть. Для мене це великий дискомфорт. У когось є гроші – їздитимуть на таксі», - говорить 40-річна містянка Ірина.
image
image
image
image
image
image
image
image
«Це просто дурдом. Це не допомога людям, а біда. Я була тут у справах, але у один з тролейбусів мене не пустили», - говорить пенсіонерка Тамара Петрівна, забігаючи останньою в автобус №116.

За коментарем медіапортал  DOZOR звернувся до управління транспорту та зв’язку.  На даний час міська влада не знайшла можливості забезпечити повноцінну роботу громадського транспорту.  

«Ми виконуємо постанову Уряду №215, усі можуть з нею ознайомитися. І така ситуація, такі обмеження діють у всіх містах. Нам треба її виконувати в обов’язковому порядку, документ постанови надійшов нам з області. Додаткових транспортних засобів поки немає. Зараз збирається комісія за участю міського керівництва, можливо, зберуть депутатів, щось вирішать. У Чернівцях, наприклад, скасували пільговий проїзд», - прокоментував ситуацію начальник відділу Микола Цирфа.
image
image
image
image
image
image

 

Переглядiв: 6751