Як фонд Стрижакова створює перше бренд-відео про Кропивницький  (ФОТО)

06.09.2019 17:37
image

У Кропивницькому завершуються зйомки першого бренд-відео про місто за грантові кошти Культурно-мистецького фонду «Перспектива» Артема Стрижакова. Проект під назвою «Ти є місто» створює професіональна команда, яка розповіла про особливості зйомок і самого відеоролика про Кропивницький.

«На жаль, у той час, як  у всіх розвинених містах України є бренд-відео, у нас поки що немає. А як відомо, бренд-відео є невід’ємною частиною створення іміджу міста. Вони популяризують місто, підвищують імідж, сприяють притоку інвестицій, показують його самобутність, красу і, звісно, розповідають, чим живуть містяни», - говорить автор проекту, який виграв грант Фонду «Перспектива», Вітольд Лунтовський.
image
image
image

Хлопець розповідає, хоча ідея виникла давно, підтримки у місцевої влади вона не отримала.

«Цьогоріч я подав цей проект на конкурс грантів культурного фонду Стрижакова, захистив свій проект і отримав кошти і повну допомогу у його реалізації», - каже Вітольд Лунтовський, який займається відеозйомкою, відеомонтажем  та режисурою проекту.

За його словами, бренд-відео про Кропивницький здивує глядачів як цікавою концепцією, так і якістю відео та технологічними прийомами, які використовують закордонні кіномитці.

«Наша мета -  показати,  чим місто дихає і живе сьогодні. Це місця, де люди відпочивають, займаються спортом, навчаються, працюють, долучаються до різних цікавих заходів, що проходять у місті. І звичайно, показати самих кропивничан. Сотні пересічних жителів вже долучилися до зйомок, - розповідає Вітольд Лунтовський.  

Наразі зйомки бренд-відео ще тривають, і попереду відеосесії  на дахах кропивницьких будівель, на літаку, а також фінальна зйомка з маленькими кропивничанами.

«На фінальну зйомку ми будуємо маленький макет міста, на якому гратимуться діти. За допомогою спецефектів монтажу зробимо перехід від макету до справжніх об’єктів Кропивницького», - анонсував Вітольд Лунтовський.

image
image
image
image

Варто зазначити, що музика для бренд-відео про Кропивницький написана місцевим композитором Віталієм Куликовським. Крім, того паралельно зі створення бренд-відео відбувається зйомка кращих світлин Кропивницького. Її виконує майстерний фотограф Ярослава Павленко

«У рамках виграного гранту ми покажемо містянам не тільки бренд-відео, а й серію фотографій про наше місто. Фото зроблені переважно у центральній частині міста, серед них багато знімків з висоти.  Над ними я працюю у кількох техніках: панорамній, портретній, художній, репортажній», - розповідає фотограф, ретушер проекту «Ти є місто» Ярослава Павленко.
image
image
image

У Культурно-мистецькому фонді Артема Стрижакова «Перспектива» розповідають,  що бренд-відео усі зможуть побачити вже за кілька тижнів – його презентують до Дня міста. Іміджевий проект, безумовно, буде цікавий не тільки містянам, а й туристам та потенційним інвесторам міста.

Нагадаємо, завдяки конкурсу грантів, який проводить фонд Артема Стрижакова «Перспектива», за останні роки реалізували низку культурних проектів. Зокрема, це  парасолькова алея на вулиці Дворцовій «UmbrellaSky», «Вуличне піаніно», «Поезія стін», зона мікс-відпочинку та кінотеатр під відкритим небом, перший у місті ЗД-малюнок, інсталяція повітряної кулі «Політ крізь століття»,  люмінесцентний міні-мурал «Королева ночі» тощо.

 

Переглядiв: 4096