Як кіровоградська організація захисту тварин святкувала свій ювілей (ФОТОРЕПОРТАЖ)

01.12.2018 17:05
image

В обласному художньому музеї відбулося святкування 10-річчя організації захисту тварин «БІМ» сьогодні, 1 грудня. Про це повідомляє медіапортал DOZOR.

Так, на заході зібралися волонтери, спонсори та всі, хто допомагав організації протягом десяти років. За словами керівника організації захисту тварин «БІМ»  Катерини Дорош, підготовка до заходу відбувалася вже в останні дні. До ювілею підготували торт вагою понад 10 кілограмів.

«Ми визначилися, що відсвяткуємо цю подію у грудні ще близько півроку тому. Підготовка була вже в останній час, тому що щоденні справи ніхто не скасовував. Ідея щодо дизайну торта виникла ще давно. Ми вирішили, що це повинен бути колаж фотографій, щоб всі бачили наших волонтерів. Наразі ще не можу розповісти про свої враження, гадаю, вони будуть вже після усвідомлення, що ми це дійсно все зробили. Ми раді, що сьогодні завітало стільки близьких нам людей», - розповіла Дорош.
image

 

image
image
image
image
image
image
image
image
image

Гості заходу переглянули невеликий відеоролик про тварин, яких вдалося врятувати за час роботи волонтерів. Крім того, на заході вручили подяки організаціям, лікарням і тим, хто проявив ініціативу у проведенні благодійних заходів на підтримку організації захисту тварин «БІМ». Після цього  присутніх запросили скуштувати солодощі, зокрема, фрукти, цукерки, святковий торт і напої.

 «Три роки тому я побачила оголошення у соцмережах про те, що потрібно пофотографувати цуценят в одному з мікрорайонів нашого міста. Я виявила бажання допомогти, потім ще декілька разів прийшла на суботники і більше вже не змогла покинути цю справу. Мені подобається займатися благодійною справою, тож я допомагаю чим можу. Це займає в мене увесь вільний час і я залюбки виконую будь-яку роботу. Разом із волонтерами я прибираю, роблю перемотування тваринкам і лікую їх. За останній рік дуже багато людей долучилося  до цієї справи і це мене приємно дивує», - розповіла у коментарі медіапорталу  DOZOR волонтер Олександра Кадема.

image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
Переглядiв: 1635