Як кіровоградський медколедж відсвяткував своє 90-річчя (ФОТОРЕПОРТАЖ)

29.11.2018 14:24
image

В обласному центрі у філармонії відбулося святкування  90-ї річниці з дня заснування медичного коледжу ім. Мухіна сьогодні, 29 листопада. Про це повідомляє медіапортал DOZOR.

Так, під час святкування близько 80 представників структурних підрозділів нагородили грамотами облради, облдержадміністрації та асоціації медичних сестер України за досягнення у роботі та за успіхи у підготовці молодших спеціалістів.

«Шановні гості, викладачі, студенти і просто гарні друзі, сьогодні нам 90 років. Це непересічна дата для навчального закладу. Є про що думати, мріяти і згадати. Найголовніше, що є чим пишатися, зокрема, практичними вміннями, моральними цінностями, які отримують студенти під час навчання. Вже п’ять років поспіль навчальний заклад за кількістю поданих заяв при вступі входить до п’ятірки найпрестижніших закладів освіти. Низько вклоняюся викладачам і трудовому колективу за невтомну працю та вміння створити таку атмосферу навчання студентства», - звернулася до присутніх директор медколеджу Світлана Бондар.
image
image
image
image
image
image
image
Крім того, під час заходу традиційно вручили премію імені Мухіна завідувачу відділення загальноосвітньої підготовки Людмилі Чамлай у розмірі окладу і тисячу гривень голові молодіжного парламенту Наталі Семяніковій. Гості заходу насолоджувалися виступами солістів філармонії, народного ансамблю  «Конвалія» та зразкового хореографічного колективу «Аеліта».

«Мене запросила на цей захід подруга, яка навчається у медколеджі. Раніше я на таких святкуваннях не була, але можу впевнено сказати, що все пройшло на вищому рівні. Від співу солістів у мене навіть мурахи по шкірі йшли і вони обрали такі пісні, які дійсно беруть за душу. Також для мене було неочікувано те, що сьогодні обирали найкращу медсестру та вручили їй чималі кошти. У нас в країні є рідкістю такі подарунки. Тож сподіваюся, що такі винагороди будуть заохочувати медсестер до старанної праці на користь людей», - розповіла у коментарі медіапорталу DOZOR гостя заходу Олена Скринич. 

Нагадаємо, у Кіровограді обрали кращу медсестру та вручили їй тисячу доларів.

image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

 

Переглядiв: 4689