Як кіровоградці «Потяг Єднання України» зустрічали (ФОТОРЕПОРТАЖ)

15.03.2017 11:59

image

У обласний центр на залізничний вокзал вперше прибув потяг «Труханівська Січ» у рамках Всеукраїнської акції «Потяг Єднання України» сьогодні, 15 березня. Про це повідомляє DOZOR.

До зустрічі потягу «Труханівська Січ» приєдналися близько трьох сотень учасників, зокрема, громадські активісти та молодь.  Прибув «Потяг Єднання України» під звуки військового оркестру обласного центру. За інформацією, учасники акції завітають до вищих навчальних закладів обласного центру та проведуть зі студентами обговорення важливих соціальних проблем. Крім цього, учасники акції  виконають гімн України на головній площі міста разом з містянами.

За інформацією, «Потяг Єднання України «Труханівська Січ» пробуде у Кіровограді до 20:40.  

Довідково:

Всеукраїнська акція «Потяг Єднання України «Труханівська Січ» започаткована за ініціативи 86 громадських та волонтерських організацій за підтримки Президента України в рамках реалізації програми з підтримки національної єдності. Мета заходу – сприяти консолідації суспільства та взаєморозумінню мешканців різних куточків України, піднесенню патріотичного духу українців, а також популяризація національної культури. Проект спрямований на піднесення патріотичного духу громадян, розвиток волонтерського руху, активізацію міжрегіонального співробітництва, посилення діалогу та зміцнення взаєморозуміння жителів різних регіонів держави у справі розбудови України.

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

Переглядiв: 1418