Як кіровоградців розважали під час акції «Ніч музеїв» (ФОТО)

19.05.2019 06:41
image

В обласному центрі у художньому музеї 12-й рік поспіль пройшла акція «Ніч музеїв» вчора, 18 травня. Про це повідомляє медіапортал DOZOR.

Так, перед музеєм розгорнули виставку-ярмарок майстрів декоративно-ужиткового мистецтва, а також діяла концертна програма «Вільний мікрофон» за участю виконавців різних жанрів.

«Ми кожного року намагаємося зробити щось нове, тому що у нас містечко невелике і людей цікавить якийсь креатив та нові проекти. Але є дві незмінні позиції – завжди нашу акцію відкриває виставка-ярмарок та концерт за участі вихованців музичної школи імені Юлія Мейтуса. Оскільки цьогоріч так співпало, шо 18 травня –  День геноциду кримсько-татарського народу, ми, звісно, не могли пройти осторонь цієї трагедії. Тому в нашому відеозалі відвідувачі  переглядали фільм, який правдиво відображає страшні сторінки кримсько-татарського народу», - розповіла у коментарі медіапорталу DOZOR заступник директора з наукової роботи Ганна Осіпова.
image
image
image
image
image
image
image
image

На кожному поверсі у залах музею діяли тематичні локації, зокрема, майстер-класи з візажу та плетіння коси, а у літературно-поетичному салоні присутні могли послухати літературний мікс.

«Ми щороку з донькою приходимо на цю акцію і проводимо час із задоволенням. Цьогоріч ми приміряли на собі нові образи на локації «Відчуй себе іншою». Доньці дуже сподобалося приміряти вечірні сукні, а мені одяг дівчат зі сходу. Також ми взяли участь у майстер-класах. Особливо сподобалося виготовляти ляльок-мотанок та вироби з паперу», - поділилася враженнями гостя заходу Оксана Гепонова.
image
image
image
image
image
image
image
image
Переглядiв: 1404