Як красуні боролися за титул «Міс принцеса Кіровоградщини» (ФОТОРЕПОРТАЖ)  

06.03.2019 08:40
image

В обласній філармонії відбувся конкурс «Міс принцеса Кіровоградщини» вчора, 6 березня. Про це повідомляє  медіапортал DOZOR.

Так, за корону змагались 18 чарівних учасниць віком від 16 до 24 років.  На конкурс учасниці готувалися декілька тижнів: навчалися дефіле, елементам хореографії тощо.

«Я дуже рада, що потрапила до цього конкурсу, давно про це мріяла. Захотіла в ньому взяти участь для того, щоб перевірити себе та подолати страхи перед публікою. Перемога для мене не головне, мета – позитивні емоції»- каже 16-річна учасниця конкурсу краси Єлизавета Манойленко.
image
image
image
image
image

18-річна студентка педагогічного університету Катерина Горбань – майбутній перекладач. Конкурс краси для неї – можливість переконатися у тому, що краса врятує світ.

«Я не вперше беру участь у конкурсах краси, для мене це завжди приємно та хвилююче. Раніше навчалася в модельних агенціях. Я згодна з твердженням, що краса врятує світ, адже вона дає людям натхнення, краса – це рушійна сила, яка підштовхує усіх нас бути кращими та творити добро», - переконана учасниця конкурсу.

На гостей заходу чекали чотири виходи конкурсанток на сцену. Під час першого дефіле красуні презентували себе, другим виходом була презентація колекції у стилі спорт-шик від магазину спортивного одягу. Найочікуванішим для сильної статі було дефіле у купальниках. Під час завершального виходу учасниці продемонстрували колекцію весільних та вечірніх суконь від дизайнера Людмили Мартинової.

image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

У результаті члени журі вирішили присудити звання третьої віце-міс Юлії Дануці, другою віце-міс стала Катерина Кириченко. Звання першої віце-міс отримала наймолодша учасниця конкурсу Єлизавета Манойленко.  А корону та титул «Міс принцеса Кіровоградщини» присудили 18-річній студентці педагогічного університету Анні Бондаренко.

«Не планувала брати участь у конкурсі,  на кастинг прийшла з подружкою і потрапила до списку учасниць. Я не маю жодного досвіду у модельній сфері, все життя займаюся танцями, зараз просто вражена, адже не очікувала перемоги у цьому конкурсі. Не знаю чому, але не вірила до останнього у свою перемогу. Дуже рада такому досягненню, сподіваюся, що ця перемога відкриє переді мною якісь нові шляхи та надасть нові можливості у житті», - говорить переможниця конкурсу краси.

Переможниця отримає путівку до Європи, а також можливість представляти Україну на національному конкурсі краси.

image
image
image
image
image
Переглядiв: 5213