Як красуні Кіровоградщини за титул королеви боролися (ФОТО)

15.03.2017 11:42

image

В обласному центрі вп’яте відбувся конкурс краси «Королева Кіровоградщини – 2017», яке організовує модельне агентство «Рімо». Цього разу красуні регіону боролися за три титули та право на участь у Всеукраїнському конкурсі «Королева України», вчора, 14 березня, інформує DOZOR.

У конкурсі взяли участь 26 молодих дівчат з Кіровограда, області та інших міст центральної України. Учасниці представили себе журі у національних костюмах, буденних та вечірніх сукнях, а також у купальниках.

Так, титул «Королева Центральної України» виборола  17-річна жителька м. Кременчук Полтавської області Олена Теслюк, титул «Королеви Кіровоградщини» отримала 18-річна кіровоградка Олена Мальована, а «Королевою Кіровограда» стала 17-річна кіровоградка Марія Філіп’єва.

«Це не передати словами, це так неочікувано і дуже приємно. Для мене велика честь представляти наше місто на всю Україну. Поки що свої ідеї для сукні та конкурсу талантів я залишу у секреті, побачите усе у фіналі конкурсу», – розповіла переможниця «Королева Кропивницького» Марія Філіп’єва.
«Цього року змінили формат, представили купальники по-іншому, у всіх були однакові національні костюми з прикрасами від нашої дизайнерки. Ми усіх учасниць  «прирівняли» в одяз,і і вони боролися за титули лише своїм вмінням працювати на сцені, своїми зовнішніми даними, умінням представити себе», – розповів керівник модельного агентства «Рімо» та голова оргкомітету конкурсу Олександр Працков.

За інформацією, підготовка до всеукраїнського конкурсу розпочнеться вже з квітня, а фінал відбудеться у травні.

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

Володарка титулу «Королева Центральної України» Олена Теслюк 

image

image

image

Володарка титулу "Королева Кропивницького" Марія Філіп’єва.

image

 Володарка титулу "Королева Кіровоградщини" Олена Мальована.

Переглядiв: 6221