Як кропивничани насолоджувалися концертним виступом військового оркестру у парку (ФОТОРЕПОРТАЖ)

24.07.2020 17:23
image
В обласному центрі у Ковалівському парку виступав оркестр 3-го окремого полку спеціального призначення імені князя Святослава Хороброго сьогодні, 24 липня. Про це повідомляє медіапортал DOZOR.
Так, до заходу долучилися кількадесят містян, які протягом години насолоджувалися такими піснями, як "Їхали козаки", "Ой я знаю", "Ми українці", "Чорна гора" тощо.
"Зазвичай я дізнавалася постфактум про виступи оркестру. А сьогодні сиділа на роботі і натрапила на анонс. Одразу вирішила, що прийдемо сюди разом із сім'єю. Під час карантину цікаво послухати музику, особливо коли обмежені подібні заходи та концерти. Дуже класно грають, ми задоволені", - розповіла учасниця заходу Наталя Зайцева.
image
image
image
"Ми вийшли прогулятися парком ввечері і потрапили на виступ оркестру. Вперше чую цих виконавців, але одразу можу сказати, що вони дуже талановиті. Я рада, що в Кіровограді залишаються служби, які можуть згуртувати і тримати такий колектив. Ніскільки не пошкодувала, що прийшла сюди", - поділилася враженнями містянка Альона Коваленко.
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
Переглядiв: 1563