Як мережа кропивницьких магазинів підтримує медиків (ФОТО)

18.05.2020 07:19
image

На Кіровоградщині мережа місцевих супермаркетів «ФайноМаркет», яка є представником сучасного соціально відповідального бізнесу, запровадила окрему програму для підтримки лікарів під час пандемії коронавірусу. Про це медіапорталу DOZOR повідомили в адміністрації мережі.

Так, на території регіону завдяки «ФайноМаркету» вже реалізовуються масштабні соціальні проекти. Зокрема, «Файнопоміч», в рамках якого «Файно Маркет» спільно з організацією Червоного Хреста безкоштовно надає продуктові набори соціально незахищеним жителям області - самотнім людям пенсійного віку та особам з інвалідністю, та тим хто опинився у складних життєвих обставинах. До складу набору входять продукти, які складають основу повсякденного харчового раціону. Це макаронні вироби, декілька видів круп, цукор, соняшникова олія та чай.

У складний для всієї країни час мережа супермаркетів приділяє особливу увагу підтримці лікарів, які щодня рятують людські життя, ризикуючи своїм.

У нашій країні набрала популярності соціальна кампанія #ПідтримуюЛікарів, в рамках якої відомі люди, представники бізнесу та просто жителі країни висловлюють свою підтримку та вдячність всім лікарям та медичним працівникам, які борються з коронавірусною хворобою. Мережа «Файно Маркет» долучилася до цієї соціальної ініціативи, запровадивши окрему програму підтримки медичних працівників області.

«На першому етапі наша компанія передала лікарням захисні костюми багаторазового використання, для того, щоб наші лікарі почувалися безпечно та захищено у повсякденній боротьбі зі страшною та невідомою пандемією. У рамках наступного етапу мережа передає районним та обласним лікарням та іншим медичним закладам - бонусні картки, які були впроваджені саме для медичних працівників. Картка дає можливість придбати товари в будь-якому супермаркеті мережі з додатковою знижкою - 10%. Така знижка буде діяти до закінчення карантину або до 1 липня 2020 р., якщо карантинні заходи скасують раніше. Згодом картка буде слугувати для накопичення бонусних гривень при кожній покупці», - прокоментувала представниця компанії Алла Зленко.
«Весь колектив мережі супермаркетів «ФайноМаркет» щиро дякує лікарям та медичним працівникам районних, місцевих та обласних медзакладів, усім працівникам медичної галузі за міцність духу та відданість обраній професії, за їхню працю, боротьбу за здоров’я та життя кожного з нас. Дякуємо вам, бережіть себе та будьте здоровими!» - звернувся до медиків області директор компанії Євгеній Тертишний.
image
image
image

Нагадаємо, мережа супермаркетів «ФайноМаркет» протягом 10 років роботи реалізували низку масштабних благодійних та соціально важливих проектів.

Переглядiв: 1254