Як на «Агроекспо» у Кропивницькому змагалися стронгмени (ФОТОРЕПОРТАЖ)

27.09.2019 17:57
image

В обласному центрі в рамках масштабної агропромислової виставки «Агроекспо» провели змагання зі стронгмену сьогодні, 27 вересня. Про це повідомляє медіапортал DOZOR.

Так, у змаганнях взяли участь сім українських спортсменів та один стронгмен з Молдови. У рамках змагань силачі виконували шість різноманітних вправ, в яких показували свою силу та витривалість.  

«Даний турнір є кваліфікацією на чемпіонат світу і є всеукраїнським етапом кубка Open Arnold Amateur. На ці змагання відбираються лише ті спортсмени, які пройшли необхідну кваліфікацію. Ми майже завершуємо наш змагальний сезон. Зараз проходить кваліфікація саме на міжнародні змагання, тож ми вдячні «Агроекспо» за прийом», - поділився президент федерації стронгмену України Сергій Конюшок.
image
image
image

Під час конкурсу учасники змагалися в естафеті, підіймали колоду вагою 130 кілограмів, тягали мішки вагою 100 кг. Також силачі виконували вправу «Фермерська прогулянка», перетягуючи дві валізи вагою по 140 кг на дистанції 40 метрів. Крім цього, стронгмени виконували підіймання спортивного знаряддя, кантували колесо вагою 360 кг.

image
image
image
image
image
image
image

Традиційно головним суддею змагань виступив володар титулу «Найсильніша людина світу 2004» Василь Вірастюк.

У результаті змагань найсильнішим та най витривалішим спортсменом виявився спортсмен родом із села Суботці Знам’янського району Олександр Кочергін.

«Хочу подякувати Кропивницькому за підтримку. Дякую всім організаторам, партнерам за це свято. Я сподіваюся, що цей захід стане традицією, і я буду старатися щороку приїжджати сюди і радувати вас своїми виступами», - поділився переможець змагань Олександр Кочергін.
image
image
image

Друге місце у змаганнях посів чернівчанин Андрій Бурштин. На третьому місці житель міста Хуст Денис Бережний.

image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
Переглядiв: 4084