Як на головній площі Кропивницького святкують День міста (ФОТО)

21.09.2019 10:59
image

На головній площі Кропивницького проходять святкові заходи у День міста сьогодні, 21 вересня. Про це повідомляє медіапортал DOZOR.

Так, на площі проходить виставка близько двох десятків ретроавтомобілів та мотоциклів.

«Сьогодні у мене з онукою чудовий настрій. Ми прийшли на площу, щоб побачити ретроавтомобілі, нам дуже все сподобалося. Я взагалі люблю автівки, тож виставка мені дуже сподобалася», - поділився гість виставки Василь Мазур.
image
image
image
image
image
image
image
image

До заходу долучилося управління державної служби з надзвичайних ситуацій, яке також представило виставку пожежних автомобілів різних років. Малеча мала змогу посидіти за кермом і відчути себе рятувальником або водієм ретроавтівки.

«Управління завжди долучається до загальноміських заходів, і, звичайно, ми у день народження нашого славного міста не могли стояти осторонь. Тому у нас є показова виставка нашої техніки: від ретроавтомобіля до найсучаснішого, а також пожежно-рятувальне обладнання. Також ми підготували фотозони для усіх бажаючих. Тут можна сфотографуватися з нашою німецькою вівчаркою та іграшковим собакою», - розповіла речник УДСНС у Кіровоградскій області Оксана Мачак.

Перед присутніми також влаштували змагання  серед найсильніших та найвитриваліших рятувальників, які передбачають комплекс вправ, подібних до тих, які виконують вогнеборці  під час гасіння пожежі.  Також в рамках заходів рятувальники провели акцію «Запобігти. Врятувати. Допомогти»

image
image
image
image
image
image

 

Переглядiв: 2467