Як на площі перед міськрадою проходило святкування Дня вишиванки (ФОТОРЕПОРТАЖ)

18.05.2017 11:22
image

В обласному центрі на площі перед міською радою відбулося яскраве святкування Дня вишиванки сьогодні, 18 травня. Про це повідомляє DOZOR.

На заході виступили хореографічні, інструментальні та вокальні колективи, присутнім продемонстрували самобутні народні костюми з різних куточків України.

Також на площі розпочалося вишивання величезної карти України, роботу над якою школярі мають завершити до Дня Незалежності. До вишивання карти також зможуть долучитися усі бажаючі у Центральній міській бібліотеці за адресою: пл. Дружби Народів, 6.

"Минулого року була започаткована ініціатива і був вишитий 25-метровий рушник. Цього року - це карта усіх областей. Вишивка для кожної області відрізняється по кольору і орнаменту в залежності від території, де вона знаходиться: або це Полісся, або Закарпаття, або красоти нашої Кіровоградщини. Полотно кожної області закріплять на пінопласті, а що буде далі - дізнаєтеся 24 серпня, на День Незалежності", - розповіла заслужений майстер народної творчості України Олександра Пренко.
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
Переглядiв: 1715