Як на центральній площі Кіровограда музикою закликали служити у Нацгвардії (ФОТО)

03.07.2017 17:51
image

На головній площі Кіровограда відбувся концерт зведеного оркестру двох військових частин Національної гвардії сьогодні, 3 липня. Про це повідомляє DOZOR. 



Оркестр виконував класичні твори, обробки сучасних творів українських та зарубіжних виконавців тощо. 



Як повідомив старший офіцер з агітації відділення по роботі з особовим складом, майор Олександр Тузін, схожий концерт вже відбувся у Кривому Розі, також планується виступ в Олександрії, Кременчузі, Полтаві та Дніпрі. 



"Сьогодні ми проводимо агітацію, щоб залучити бажаючих вступити до рядів Національної гвардії до військових частин, які дислокуються у Кривому Розі та Кропивницькому. В основному військова частина займається охороною громадського порядку, також є стрілецькі загони для конвоювання та екстрадиції підсудних. Також у нас підрозділ спецназу, відділ зв'язку, група кінологів. На базі навчального центру є можливість навчатися спеціальності кінолога, медпрацівника тощо. Якщо немає спеціальності, люди можуть прийти до нас, якщо добре себе проявлять -  направимо в навчальний центр для підвищення кваліфікації", - розповів Олександр Тузін.
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
Переглядiв: 1434