Як обиратимуть нових начальників управлінь у міськраді

23.02.2019 11:10
image

Як відомо, у міськраді два ключові управління – житлово-комунального господарства та розвитку транспорту та департамент економіки без офіційних керівників.  Керуюча справами виконавчого комітету міськради Альвіна Бондаренко у коментарі медіапорталу DOZOR розповіла, хто зараз посідає посади начальників управлінь та як обиратимуть нових керівників.

Так, через звільнення керівника управління ЖКГ Віктора Кухаренка т.в.о керівника є колишній заступник посадовця Тетяна Савченко. Начальника департаменту економіки Андрія Паливоду та управління розвитку транспорту Олександра Вергуна сесія затвердила на посадах заступників міського голови, тому виконуючим обов’язки є заступник начальника департаменту економіки та начальник відділу інвестиційної діяльності та підприємництва Тетяна Ломова, а т.в.о управління розвитку транспорту – спеціаліст управління Валерій Пугач.

«Людина прийти на якусь посаду може трьома шляхами, зокрема,  конкурсний відбір, кадровий резерв та стажування. Два останні шляхи – лише для посадових осіб та державних службовців. Дійсно, зараз директор департаменту та начальник управління обрані на посади заступників міського голови, ці посади зараз вільні. Якими будуть шляхи заповнення цих вакансій буде визначати міський голова. Це може бути в рамках конкурсу, керівники можуть обрані з людей, які давно працюють у нас, а, можливо, це будуть запрошені особи», - пояснила Бондаренко, зазначивши, що визначення з цими питаннями має бути вже найближчим часом. 

Нагадаємо, заступника Андрія Райковича звільнили через порушення присяги.

Як повідомляв DOZOR, після звільнення заступника міського голови Олександра Грабенка Віктора Кухаренка було призначено т.в.о заступника мера міста.  Згодом Віктор Кухаренко написав заяву про звільнення, а т.в. о заступника мера став Олександр Вергун. 

Наприкінці січня депутати підтримали рішення щодо призначення на посади заступників міського голови посадовців міськради Олександра Вергуна та Андрія Паливоду.

 

 

 

Переглядiв: 966